Fijn dat we mogen bijdragen aan het realiseren van jouw droom

De doelstelling van INJURAD is om veilig kopen voor iedereen toegankelijk te maken ongeacht de waarde van het onroerend goed.

Over Injurad

INJURAD is niet alleen de eerste organisatie, maar ook de enige onafhankelijke organisatie die zich volledig richt op een veilige woningmarkt. Luister naar de audio over de oprichters van IGP Injurad en bekijk de video van Arjan en Linda.

Gebrek aan ethiek op de woningmarkt. Is Injurad anders?

Strenge voorwaarden voor professionals

De professionals checks uitvoeren en de IGP keuringen bedoordelen/valideren moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Ze moeten onafhankelijk zijn en zijn bereid om onder toezicht te werken in overeenstemming met onze regels.

Zonder schriftelijk en getekend rapport van professionals heb je geen zekerheid. Ook voor de checks heeft INJURAD een standaard ontwikkeld.

INJURAD wil veilig kopen voor iedereen mogelijk maken. We hanteren duidelijke spelregels; onafhankelijkheid, zekerheid, de wet respecterend, integriteit en arbeidsethos. De integriteitscode moet door elke uitvoerende professional bij elke check en IGP keuring worden geaccepteerd.

Tegen werkwijze of gedrag die in strijd zijn met ons reglement, onze protocollen die het belang van de betrouwbaarheid schenden zullen we adequaat optreden. Heb je een klacht over een professional laat het ons direct weten, zodat we de zaak kunnen oppakken.

We controleren één op de tien IGP keuringen. Door de controle beperken we de vrije interpretaties van professionals. We kunnen niet controleren of de ingevulde informatie juist is. Die verantwoordelijkheid ligt bij de uitvoerende professionals. Voor jou is dit de beste preventieve maatregel van professionals het maximale te verlangen.

De wetten in Spanje veranderen voortdurend. INJURAD is volledig gericht op de vastgoedmarkt, specialist op juridische en urbanistische aspecten van de transactie. Door het uitwisselen van kennis behoren de aangesloten professionals tot de best geïnformeerde professionals van Spanje. Van deze gemeenschappelijke kennis en ervaringen profiteren zowel kopers als professionals.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.