Verkoop met garantie

Geef de koper het vertrouwen dat uw woning in orde is

DAN VERKOOPT U SNELLER VOOR EEN HOGERE PRIJS

Dat klinkt als een verkooppraatje. Toch is het waar. Ten eerste omdat op woningportals en makelaarswebsites geen enkel onderscheid wordt gemaakt tussen probleemwoningen en legale woningen zónder problemen. Sterker nog, kopers krijgen het meestal helemaal nooit te horen. U concurreert dus met een enorme hoeveelheid probleemwoningen. Volgens een onderzoek van de Spaanse belastingdienst gaat het om ruim drie miljoen woningen, appartementen, bestaande woonwijken en zelfs nieuwbouw!.

Ten tweede omdat woningen zónder problemen voor kopers (veel) meer waard zijn dan woningen mét problemen. Dus ook voor wat betreft de opbrengst van uw woning is het belangijk dat kopers het verschil kennen.

ONDERSCHEIDEN VAN PROBLEEMWONINGEN

Het is veel logischer dat verkopers aantonen dat hun woning legaal is en geen risico’s heeft, dan dat een koper elke keer onderzoek moet doen naar woningen waarin hij interesse heeft. Omdat kopers geen vertrouwen hebben in een willekeurig onderzoek, moest er iets komen dat werkt voor koper én verkoper. Dat is de IGP methode. Die is gegarandeerd onafhankelijk en in de vorm van een gedegen rapport.

Het IGP formulier zit zo goed in elkaar, dat alle essentiële aspecten van de woning moeten worden onderzocht. Dan hoeft de koper het rapport alleen nog maar te laten controleren door de eigen advocaat of de gemeente.

LAAT UW EIGEN PROFESSIONAL HET IGP-FORMULIER INVULLEN

Eenvoudig uitgelegd is de IGP een uitgebreid formulier dat professionals dwingt om het volledig in te vullen om daarna een aantal vaste conclusies te kunnen trekken die elke koper gegarandeerd wil kennen voordat men een woning koopt.

U biedt de koper zekerheden

  • Door het IGP-formulier te registreren is de professional die het formulier invult extra alert vanwege de controle op mogelijke fouten en onverenigbare antwoorden.
  • IGP-Injurad heeft geen financieel belang bij de transactie, daarentegen wel een groot belang om de meest betrouwbare methode te zijn voor kopers en verkopers.
  • De professional die het formulier invult tekent onze integriteitsverklaring en strikte protocollen.
  • De koper kan het rapport laten controleren.

U biedt zichzelf zekerheden

  • Enorme tijdwinst, onderzoek door koper duurt soms zo lang dat deze tussentijds alsnog afhaakt.
  • Voorkom dat een koper afhaakt door onkundige professionals die het vertrouwen schaden of verkeerd adviseren/ informeren.
  • Met de IGP is de basis gelegd voor een goede afloop van de transactie.

 

Als uw adviseur het IGP-formulier niet wil invullen en ondertekenen, dan brengen wij u graag in contact met professionals die bereid te zijn hun verantwoordelijkheid te nemen tegen een zeer redelijk tarief (vanaf €395).

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Maak een keuze